Ontdek onze Gift Card

  • Activeer de kaart aan de kassa met het bedrag van uw keuze
    (vanaf 10€ tot 200€)
  • Het bedrag dat u activeert staat vermeld op uw ontvangstbewijs
  • De geschenkkaart is geldig gedurende 18 maanden
    (vanaf de datum van de activatie)

Gebruiksvoorwaarden van de Mano cadeaukaart

De Mano cadeaukaarten zijn een concept van Retail Distribution Concept BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Marguerite Bervoetsstraat 94 te 1190 Vorst en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 411.551.895 De Mano Cadeaukaart kan gebruikt worden om aankopen te betalen in alle Mano winkels in België. Het minimumbedrag waarmee de kaart kan geladen worden is € 10 en het maximumbedrag is € 200. De Cadeaukaart is 18 maand geldig na uitgifte.

Werkwijze

Deze kaart is verkrijgbaar aan alle kassa’s in onze winkels en kan opgeladen worden voor een bedrag van € 10 tot € 200.
De kaart kan vanaf nu gebruikt worden. De activatieperiode kan 24u in beslag nemen
Gebruik de Cadeaukaart als betaalmiddel voor een gedeelte of de volledige aankoop van je artikelen in een Mano winkel in België. Het saldo op de kaart zal verminderd worden met de waarde van de aangekochte goederen en het resterende saldo zal op het kasticket vermeld worden.
De Mano-Cadeaukaart wordt niet teruggenomen, noch omgeruild, noch terugbetaald. Het resterende saldo op de kaart kan voor een volgende aankoop gebruikt worden. Deze blijft echter slechts geldig voor de duurtijd zoals initieel voorzien.
Je kunt het saldo van je Cadeaukaart opvragen in onze Mano winkels.
De Mano-Cadeaukaarten zijn enkel en alleen verkrijgbaar in onze winkels.

Gebruiksvoorwaarden

Mano is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of niet-geautoriseerd gebruik van de kaart. De voorwaarden kunnen op elk ogenblik aangepast worden zonder voorafgaande kennisgeving.
Het saldo op de Cadeaukaart zal verminderd worden met de waarde van de aangekochte goederen tot het saldo nul bedraagt. Elk gebruik van deze kaart houdt een volledige aanvaarding in van haar gebruiksvoorwaarden en haar werking.

Cadeaukaart

Met het gebruik van deze Cadeaukaart accepteert u de volgende voorwaarden. Deze Cadeaukaart kan gebruikt worden om goederen mee te betalen in alle Mano winkels in België. De Cadeaukaart kan niet omgewisseld worden tegen cash geld en kan niet gebruikt worden om een Cadeaukaart mee te kopen. Mano is niet verantwoordelijk in geval van verlies, diefstal, beschadiging of niet-geautoriseerd gebruik van de cadeaukaart. De voorwaarden kunnen aangepast worden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving. In dit geval zal Mano zijn klanten informeren via de website www.mano.be
Gebruik de Cadeaukaart als betaalmiddel voor je aankopen. Het saldo van de Cadeaukaart wordt vermeld op het kasticket. Het saldo op de Cadeaukaart zal verminderd worden met de waarde van de aangekochte goederen tot het saldo nul bedraagt. Je kan het saldo van je kaart opvragen in de winkel. Hou je kaartnummer bij de hand.

Bescherming van de privésfeer

Redisco BVBA respecteert de privacy van zijn klanten. Voor meer informatie, consulteer onze “Privacyverklaring”.