Responsable magasin Waterloo (38h/semaine)

Winkelmanager Waterloo (38u/week)

Jij leest Winkelmanager Waterloo (38u/week) 3 minuten Volgende Beheerder (40u/per week)
Wie zijn we?

Vanuit onze missie wil Pronti een verrassende en optimistische retailer zijn met een groot hart voor klant en medewerker! We willen beide inspireren om sterk in hun schoenen te blijven staan! Vanuit onze kernwaarden als enthousiasme, echt contact, oprechte waardering, familiegevoel en werkplezier kiezen wij voor 360° zorg. Een goede balans tussen capaciteit en daadkracht is essentieel. We streven naar een solide bottom line met oog voor innovatie. Bij Torfs neemt elke medewerker verantwoordelijkheid voor zijn functie en draagt ​​zo bij tot het behalen van concrete doelstellingen. Pronti is een familiebedrijf met meer dan 90 winkels in Vlaanderen en Wallonië en een groeiende online winkel!

Wie ben jij ?

Als Assistent Store Manager ondersteun je je Store Manager bij het managen van de winkel van A tot Z. Je bent zijn vervanger en samen zijn jullie de drijvende kracht om de missie van Pronti te vertalen in je winkel en je team om zo samen tot sterke resultaten te komen.

Samen motiveer en coach je een team verkopers naar supervriendelijk, warm en enthousiast klantcontact bij Pronti. Hiervoor heb je al ervaring met het leiden en coachen van andere mensen. Daarnaast geef je zelf het goede voorbeeld met je passie voor sales, mode en ons product! Daarnaast vind je het leuk om elke unieke klant advies te geven en werkt je enthousiasme aanstekelijk! Je helpt bij het creëren van een commerciële winkeluitstraling, correcte voorraadgebeurtenissen en de dagelijkse administratie en planning. Je beschikt over voldoende computerkennis en administratieve vaardigheden. Tot slot ben je flexibel inzetbaar op zaterdag.

Wat vind je bij ons?

Een stimulerende en afwisselende functie als assistent store manager in een bedrijf waar familiale waarden voorop staan. Pronti werd al 10 keer 'Beste Werkgever' in België en behaalde deze titel zelfs in Europa in 2019! Bij ons kom je terecht in een gezellig team, waar jij samen met je storemanager de winkel dagelijks en op middellange termijn naar fantastische resultaten leidt. Elke medewerker is uniek, daarom streven we ook naar een goede balans tussen werk en privé, uiteraard in een retailcontext. Ook word je gecoacht om de beste versie van jezelf te worden! Dit alles wordt aangevuld met een stevig salarispakket!